Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező

Esküvő és rendezvényszervezés


Esküvő és rendezvényszervezés

Bemutatkozás:

Táll-Hámori Ottiliának hívnak és a legtöbb lányhoz hasonlóan én is kiskorom óta csak arról álmodoztam, hogy ha nem is fehér lovon, de ha eljön az a férfi, akivel leélhetem életem, megkéri kezem, és oltár elé vezet. Vágytam rá, hogy felölthessem magamra azt a csodálatos ruhát, melyet menyasszonyi ruhának hívnak, kimondhassam azt a szót, mely rövid, de oly fontos és hangzatos: IGEN és mindezt szeretteim, barátaim ismerőseim körében tehessem meg.
Az én életemben 2007. szeptember 15-én virradt fel az a nap. Ekkor még nem tudtam, hogy ez a nap tényleg olyan lesz, amiről csak az ember legszebb álmaiban, vágyaiban találkozik.
Nekem megadatott: az esküvőm tökéletesre sikerült, és örökké emlékezetes lesz. Csodálatos helyszín, limuzin, finom vacsora, fantasztikus hangulat, reggelig tartó buli. Minden óramű pontossággal volt kitalálva, megtervezve, leegyeztetve, rengeteg örömmel, vidámsággal, bolondsággal, mókával, kacagással és könnycseppel, melyek a boldogság könnycseppjei voltak. Az én álmom teljesült!

Ahogy teltek múltak a hetek, hónapok, évek, az emlékek ugyanolyan frissek és örömtelik voltak. Amikor találkoztunk barátainkkal, ismerőseinkkel rendszerint felsejlett az esküvőnk napja, hogy milyen jól is sikerült, bár csak megismételhetnénk. Egyre többen kerestek meg minket, hogy segítsünk nekik a szervezésben, adjunk ötletet, tanácsot. Ekkor határoztam el, hogy elvégzek egy tanfolyamot és belevágok: Esküvőszervező leszek! Megkerestem az ország legjobb esküvőszervezőjét, és nála végeztem el a tanfolyamot. Mára itt az eredmény: megalapítottam saját cégemet az Ottilia Esküvőszervezőt. Célom, hogy mindazt a tudást, tapasztalatot, mellyel rendelkezem, az ifjú pár rendelkezésére bocsáthassam, és hozzá segítselek benneteket, hogy ti napotok is örökre emlékezetes legyen.
Keressetek bátran, és egy kávé vagy forró csoki mellett leülve mondjátok el, mire vágytok, és szervezzük meg közösen a ti NAGY NAPOTOKAT!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8200 Veszprém, Endrődi u.   térkép>

Telefonszám:

06/70/3229600

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal:

Weboldal2:

Telephelyek, üzletek:

Veszprém megye, Balaton, Bakony