ERDÉLYI-ÉP. Kft.

Építőipari generálkivitelezés


Építőipari generálkivitelezés

Bemutatkozás:

Az Erdélyi-Ép. Kft. fő tevékenysége az építőipari generálkivitelezés. Profilunk családi házak, társasházak teljeskörű kivitelezésére koncentrál, de vállaljuk már meglévő épületek karbantartási munkálatait is.
Tevékenységeinket főként Veszprém-, Fejér-, Somogy-megyékben végezzük. Vállalkozásunk több mint 20 éves múltra tekint vissza.
A kezdeti néhány alkalmazottal működő családi vállalkozás 2008-ban az Erdély-Ép. Kft-ben teljesedett ki. A Kft 20 fős létszámmal rendelkezik mely részben saját, részben alvállalkozókból tevődik össze. Kapcsolatunk az alvállalkozókkal az évek során kialakult kölcsönös bizalmon és megbízhatóságon alapszik, ami biztos háttere a szakszerelőipari munkáknak.
Referenciákkal rendelkezünk burkoló munkák (hidegburkolás, meleg burkolatok) kivitelezésének területén, csempe, járólap, padlószőnyeg és laminált parketta felületek készítésében. Ügyelünk az ablak, ajtó szakszerű beépítésére, utólagos karbantartására. Teljes körű kivitelezést nyújtunk ezen a területen: az utólagos bontás és beépítés minden szakipari munkafázisát elvégezzük a kőműves és festő munkákkal együtt.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

8174 Balatonkenese, Fő u. 98.   térkép>

Telefonszám:

06/88/491-239, 06/30/9575295

Fax szám:

06/88/491-239

E-mail cím:
Weboldal: