Brill-Team Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

Vagyonvédelem, biztonságtechnika, takarítás, tűz- és munkavédelem


Vagyonvédelem, biztonságtechnika, takarítás, tűz- és munkavédelem

Bemutatkozás:

A Brill-Team Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. 2010-ben jött létre a VOR 2004 Vagyonvédelem, Oktatási és Rendezvénybiztosítási Szolgáltató Kft. utódjaként. Az átalakulás eredményeképpen a Brill-Team Kft. egy cégcsoport tagjaként nyújtja szolgáltatásait vagyonvédelem, épület-üzemeltetés, élőerős őrzés, takarítás, tűz- és munkavédelem, biztonságtechnika területén.
Cégünk jelentős tapasztalatokat és gyakorlatot szerzett az élőerős vagyonvédelmi szolgáltatások végrehajtásában mint pl. Nemzetközi Harley Davidson Fesztivál, Veszprémi Ünnepi Játékok stb.
Az objektumőrzés területén a Balatontourist Rt, Videoton Holding Rt., IBM Mo. Kft., Balda Soletions Hungary Kft. tartozott legjelentősebb megbízásaink közé.
Célunk, hogy a folyamatosan változó piaci helyzetben a növekvő szakmai és megbízói elvárásoknak a maximális szinten is megfelelhessünk. Ennek jegyében megbízható, jól képzett vagyonőröket, magasan képzett szakmai vezetést és reális vállalási árakat kínálunk.
Ha VÉDELEM-re van szüksége, keressen - akár írásban akár személyesen - állunk szíves rendelkezésére. A Brill-Team team-je!




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

8200 Veszprém, Pápai u. 39.   térkép>

Telefonszám:

06/88/565-880

Fax szám:

06/88/565-880

E-mail cím:
Weboldal:

Telephelyek, üzletek:

8200 Veszprém, Pápai u. 39.