Gádoros Vendégház

Varázslatos tornácos parasztház, nyugodt, csendes, bakonyi kis faluban, nem messze az új pápai termálfürdőtől


Varázslatos tornácos parasztház, nyugodt, csendes, bakonyi kis faluban, nem messze az új pápai termálfürdőtől

Bemutatkozás:

A nyugalmat, a csendet keresők számára ajánlunk üdülési lehetőséget egy bakonyi, kicsi, takaros, svábok lakta faluban, Gannán, (nem messze az új pápai termálfürdőtől), egy 9-10 fő befogadására alkalmas, nagyrészt régi bútorokkal berendezett tornácos parasztházban.

Az épület a múlt század elején épült három szobás, fagerendás parasztház (130 négyzetméter alapterülettel). Ha belép az ajtón, egy kis időutazásban vehet részt, visszatérhet nagyanyáink, dédszüleink világába, öreg bútorok, dísztárgyak között találja magát. A felújítás során összkomfortossá tettük, de megőriztük eredeti szerkezetét és szépségét. A házat elláttuk szinte minden mai kényelmi berendezéssel (központi fűtés, modern fürdőszobák, felszerelt konyha), de igyekeztünk ezeket beleilleszteni a régi környezetbe.

A vendégházat önellátásra rendeztük be. Igyekeztünk a lehető legnagyobb mértékben család- és gyermekbaráttá tenni mind a felszereltségben mind az árakban.

Felszereltség:
Ágynemű, törölköző, alapvető tisztító- és tisztálkodószerek, a konyhán edények, tányérok, étkészlet (minden 10 főre), hűtőgép, fagyasztó, mikro, gáztűzhely.

Bababarát felszerelés:
Gyermekágy, pelenkázó, fürdetőkád, etetőszék, bili, WC szűkítő.

Udvar,kert:
A ház mögött 2500 négyzetméter pihenőkert várja egy kis patakkal. Az udvaron tűzrakóhely, bogrács, állvány, faszenes flekkensütő, kerti bútorok, nyáron gyermekmedence, kerékpár. A gyerekek játékigényét homokozó, hinta, nyáron gyermekmedence, gyermekjátékok (Pl. csocsó, tollaslabda stb.) elégíti ki.

A vendégház csak egyben kiadó, nálunk nem kell alkalmazkodnia senkihez a pihenése alatt. 10 vendéget tudunk egyszerre fogadni.

MIT LEHET CSINÁLNI GANNÁN?

A faluban sétálva gyönyörködhet a szépen helyreállított régi parasztházakban. Mindenképp érdemes megnézni a gannai templomot és alatta az Esterházy család kriptáját. A gyerekekel ki lehet menni a Bittva-patak melleti, jól feleszerelt játszótérre (50 m) ill. a megnézhetik a falu határában legelésző állatokat. Karácsonykor a templom előtt életnagyságú betlehem látható.

MIT ÉRDEMES MEGNÉZNI A KÖRNYÉKEN?

A környéken számos pihenési, szórakozási lehetőség várja.
- Malom horgásztó és szabadidőpark - a horgászok paradicsoma (kb. 5 kilométerre)
- Szarvaskő várának romjai Döbröntén (1 km). A várhegyen sífelvonó és télen kitűnő szánkópálya is található.
- kb. 15 perc sétával el lehet érni a Bakony még érintetlen erdőségeit, egy óra sétával az Ödön-forrást.
- Magyarpolány (Kb. 3 órányi gyaloglással): védett népi házsor, kálvária
- Kb. fél napos út vezet a Köves patak vadregényes völgyében az ún. Csurgókúthoz, amely egy szép erdei vízesés.
- A 15 kilométerre fekvő Pápán: barokk belváros, templomok, Várkert, múzeumok: Kékfestő Múzeum, Református Gyűjtemény (itt látható pl. egy egyiptomi múmia), református ótemplom, Esterházy kastély, zsinagóga, termál- és élményfürdő, éttermek, minden évben borfalu




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8597 Ganna, Fő utca 50.   térkép>

Telefonszám:

06-30-252-1436

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal: