Echo Restaurant & Cafe

Felejthetetlen gasztronómiai és szemet gyönyörködtető vizuális élmény a Balaton felett, a tihanyi Visszahang domb tetején


Felejthetetlen gasztronómiai és szemet gyönyörködtető vizuális élmény a Balaton felett, a tihanyi Visszahang domb tetején

Bemutatkozás:

Az egyedülálló balatoni körpanorámával büszkélkedő ECHO Étterem története víztoronyként kezdődött. A nyaralók nagy örömére sikeres vendéglátóegységként üzemelt évtizedeken keresztül, azonban az évek során az épület elhasználódott, lelakottá vált. 2013 tavaszán vendéglátó tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozás keretein belül az étterem megújult. Célunk, hogy páratlan - a magyar tengerre, valamint a Tihanyi Apátságra táruló - panorámáját kihasználva, az Echo-t egyedülálló, stílusos és egyben barátságos, minőségi szolgáltatást biztosító étteremként és kávézóként emlegessék, ahol az igazi régi magyar konyha ételeit kóstolhatja meg.

- Házias, régi magyar reformkonyha megújulva
- Széles balatoni borkínálat
- Házi gyümölcslevek, szörpök
- Saját készítésű desszertek
- Óriás fagylaltkelyhek
- Napi ajánlatok
- Családias, baráti légkör

KIRÁLYI KUPOLA
A név magáért beszél, a terem üvegfala lenyűgöző körpanorámát biztosít. A bontott tégla és a fa gerendák, régi bútorok kellemes hangulatot adnak. Király módjára a terem fűthető-hűthető így a nyári hőségben, déli órákban is kellemesen fogyaszthatjuk ebédünket. Férőhelyek száma 55 fő.

PANORÁMA TERASZ
Fantasztikus 240 fokos kilátás nyílik a Balaton keleti-medencéjére, illetve a Tihanyi Apátságra. A balatoni látogatásának egy kihagyhatatlan pontja. (2013-ban az év kilátópontja) A teljesen nyitott teraszon régi stílusra emlékeztető fa lócák és asztalok találhatóak, amelyek részben mobilisek. Napsütés esetén az asztalok árnyékolása nagyrészt megoldható. Férőhelyek száma 100 fő.

VISSZHANG TERASZ-KÁVÉZÓ
Karfás kovácsoltvas székek biztosítják a kényelmet, az asztalok kívánság szerint könnyedén rendezhetők ezért kiválóan alkalmas csoportok részére. A terasz teljes mértékben árnyékolható és szemerkélő esőben is élvezhetik ételüket, süteményüket kedves vendégeink a balatoni panoráma társaságában. Mozgássérültek számára is megközelíthető, illetve az illemhelyiségek is a Visszhang teraszon találhatóak. Férőhelyek száma 60 fő.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8237 Tihany, Visszhang u. 23.   térkép>

Telefonszám:

+36 (70) 946 6687

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal: