Bánó Porta

Szállás, vendéglátás


Szállás, vendéglátás

Bemutatkozás:

Vendégházunk családias környezetben egész évben várja a párokat, családokat, baráti táraságokat, akik pihenni szeretnének ezen a csodálatos vidéken.
Családi házunk tetőterében négy szoba várja kedves vendégeinket. Mindegyik szobához külön fürdőszoba (zuhany, Wc) tartozik. Főzésre a társalgó egy részében kialakitott konyhában és az étkezőben is van lehetőség. Az udvaron kemence és bográcsozó áll kedves vendégeink rendelkezésére. Igény esetén reggelit és vacsorát tudunk biztosítani. Az udvarban zárt parkolási lehetőség van.
Családunk szőlőműveléssel foglalkozik. Pincénknél, mely a Fekete hegy lábánál áll, borkostolásra, szalonnasütésre van lehetőség. A hegy tetején található az Eötvös-kilátó, mely a Balaton északi partjának páratlan panorámájávál tárul elénk. Szívesen ajánljuk a könnyű túrát, finom bort és falusi ízeket kedvelőknek.
Köveskálon és a szomszédos falvak mindeggyikében található étterem. Révfülöpön egész évben diszkó várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Falunktól 15 km-re található Tapolca. Itt a hires Tavasbarlang, Malomtó várja a túristákat. Tölünk 20 km-re Nagyvázsonyban található a Kinizsi vár. A bakony belseje felé haladva eljuthatunk Veszprémbe (50km) ahol sok történelmi és egyébb nevezetesség látható. A patinás hangulatú Keszthely (45km), a Festetics kastéllyal és a tőle 1 km-re fekvő Hévíz, meleg gyógyfürdőjével kellemes kikapcsolódást ígér.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8274 Köveskál, Fő út 5.   térkép>

Telefonszám:

06 / 87 / 478 - 580, 06 / 30 / 3133 - 204, 06 / 30 / 5662 -

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal: