BalatonQuality Esküvő és Rendezvényszervező Iroda

Rendezvényszervezés, konferenciaszervezés, csapatépítő tréningek, esküvőszervezés


Rendezvényszervezés, konferenciaszervezés, csapatépítő tréningek, esküvőszervezés

Bemutatkozás:

KONFERENCIÁK, TRÉNINGEK

Balaton … Kiváltságos szerepet köszönhetünk annak, hogy, nekünk ez az otthonunk és egyben a munkánk. Mert egy olyan régióban szervezhetünk konferenciákat és különböző eseményeket, amely meghatározó és kiemelt helyszínlehetőségei a rendezvényeknek. Ahol minden adott egy helyen: a víz, a zöld terület, a nyugalom vagy éppen a pezsgő élet, az egyszerű, de igényes szálláshelyek, patinás szállodák, a domboldalakban meghúzódó birtokok. Mivel idekötnek bennünket a mindennapok, így lehetőségünk nyílott arra, hogy közvetlenül megismerjük, feltérképezzük mindazokat a szolgáltatókat, akikkel együttműködést kialakítva kölcsönösen a legjobb és a rendezvény koncepciójához igazodó javaslatokat tudjunk összeállítani.
Megrendelőink felé szervezési díj nem kerül felszámításra, Önnek nem kerül többe a rendezvény azáltal, hogy segítségünkkel kerül megszervezésre, mintha mindezt saját maga tenné. Csak a ráfordított idő és energia lesz kevesebb.


CSAPATÉPÍTÉS

Ezek a szervezett programok nem pusztán játékból és szórakozásból állnak, luxuskörülmények között vagy éppen vadregényes, külvilágtól elzárt helyen. Ott rejlik bennük a teljesítmény növelésére, a csapatszellem erősödésére ösztönző hatás, független attól, hogy szerepjátékon alapuló vagy közös alkotás létrehozását szorgalmazó programot választunk.



ESKÜVŐSZERVEZÉS

A teljesség igénye nélkül a helyszínajánlatok széles palettája van a tarsolyunkban és mind ezek mellett dekorációk, meghívók, virágok, fotós és zenei ajánlatokkal is a segítségetekre lehetünk. Gondoskodunk arról is, hogy szakképzett fodrász és sminkes kollégáim varázslatossá alakítsák a nap egyik főszereplőjét, de természetesen a vőlegényről és az örömszülőkről sem feledkezünk meg. És aki némi extrémitással szeretné megfűszerezni a nagy napot, nálunk erre is van lehetőség: tűzijáték, galambok, hintó, limuzin, szökőkút, jégszobrászati alkotások emelhetik az esküvő fényét.
És nem utolsó sorban az esküvőtök napján sem hagyunk Benneteket magatokra, hanem észrevétlenül meghúzódva, de mindig egy lépéssel előttetek járva gondoskodunk arról, hogy valóban minden perc kizárólag Rólatok szóljon!
Ahány pár, annyi féle elképzelés! Merjetek nagyot álmodni,mert a megvalósítás már ránk vár!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8230 Balatonfüred, Köztársaság út 14.   térkép>

Telefonszám:

+36 20 520 3720

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal:

Tekintse meg Facebook-oldalunkat is! >>