TYPO-BAU Reklámstúdió Kft.

Nyomdai tevékenység, autó- és autóüveg-fóliázás


Nyomdai tevékenység, autó- és autóüveg-fóliázás

Bemutatkozás:

Vállalkozásunk 1993-ban egyéni vállalkozásként sok éves nyomdai gyakorlatra és nyomdaipari technikusi, kéziszedői ill. tipográfusi ismeretekre alapozva indult. Először tipográfiai tervezéssel foglalkoztunk, majd 1995-ben családi és a Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével kibővítettük dekorációs tevékenységgel. Mint referenciáink közt is látható, mind a tervezés, mind pedig a dekoráció elég széles skáláját műveljük.

Lehetőség szerint nem utasítunk vissza megbízást, inkább kihívásnak tekintjük valamennyit, s mindenre keresünk valami kreatív megoldást. Folyamatosan tovább képezzük magunkat, hogy naprakészek lehessünk a szakmai újdonságok terén. 1998-tól működik Bt-ként, majd 2003. tavaszától Kft-ként családi vállalkozásunk.

Eleinte bérelt épületben dolgoztunk, de ezt hamar kinőttük. 2000-ben eljutottunk oda, hogy saját telephelyet vásárolhattunk magunknak. A szitanyomást egy B3-as vákuumos, kézi lehúzású géppel kezdtük, amit az igények változása miatt hamarosan kibővítettük nagyobb formátumú 3/4 automata UV- szárítós és 1/2 automata infra- szárítós gépekkel. Automata tamponnyomó gépünkkel azokat a tárgyakat tudjuk megnyomni, ami már formájánál, méreténél fogva meghaladja mind az ofszet-, mind a szitanyomtatás kereteit.

2005-től saját járműveinken megtapasztalva a kőfelverődések romboló hatását, kialakítottuk a karosszériavédő fóliázás technológiáját. Az épp frisen debütáló Paint Gard amerikai alapanyagot akkor vezették be Magyarországon amit a mi cégünk elsők között régiós Fórgalmazói jogot kapott a számítógépes tecnológiára amit más a környékünkön nem végezhet.

Nem sokkal késöbb a karosszériavédő munkálatok ügyfelei igényei miatt elkezdtünk autó sötétítő fóliázással is foglalkozni amit szétszedés nélküli technológiává is kifejlesztettünk az igényes ügyfelek miatt. Prémium kategóriából magas hővédő képességű anyagokkal fóliázunk.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8200 Veszprém, Budapesti út 69.   térkép>

Telefonszám:

06/20/9346805

Fax szám:

06/88/442-460

E-mail cím:
Weboldal: