Nemesdombi Vendégház

Szállás a Balaton-felvidéken, erdők ölelte falucskában

Bemutatkozás:

Vászoly a Balaton-felvidéken található. A völgyben meghúzódó kicsiny, 250 lelket számláló település Balatonfüredtől 15-km, Balatonudvaritól 5km, Eplénytől 40km-re helyezkedik el. Páratlan mikroklímája, forrástava és annak patakja, szépsége és csendje teszi feledhetetlen pihenő hellyé ezt az erdők ölelte falucskát.

A Nemesdombi Vendégház szállást biztosít a pihenésre vágyó családoknak, baráti társaságoknak, a táborozni vágyó diákoknak csak úgy mint az aktív pihenésre vágyó túrázni, kerékpározni, lovagolni szerető embereknek. A Vendégház önállóan kiadó, 20 fő (max.24 fő) befogadására alkalmas, egész évben nyitva.

A ház földszintje 2 szobás, 4 személyes apartman, konyha-étkezővel, fürdőszobával gardrób helyiséggel (sílécek, hátizsákok tárolására is). A tetőterében 2 db szoba, kis nappali, fürdőszoba van kialakítva. A szobák egyenként 1-9 személy befogadására alkalmasak. Mindkét szinten UPC, az internet hamarosan használható. Parkolás a ház előtt, és a kerékpárok tárolása zárható helyen megoldható.

A tartalmas időtöltést a faluban működő lovas iskola a Vászolyi Nyár keretében rendezett koncertek, a Vízi színpadi színi előadások és a Galéria kiállításai teszik színessé. A faluban található élelmiszer bolt, kis kocsma, Helyi termelőtől beszerezhető házi tej, túró, sajt, szalonna, sonka és az éppen betakarítható szezonra jellemző zöldség-gyümölcs is.

Gyermekbarát szálláshely, kiskád, etetőszék, wc szűkítő, zsámoly és utazó kiságy a rendelkezésre áll. Külön díjazás fejében igényelhető hideg és meleg étkezés, gyermekfelügyelet, kézműves foglalkozás, tűzzománc készítés.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8245 Vászoly, Petőfi u. 24.   térkép>

Telefonszám:

06/20/5148126

Fax szám:

06/87/445-347

E-mail cím:
Weboldal: