Dombi Elektro - Dombi Imre

Villanyszerelési munkák, modern világítási technológiák


Villanyszerelési munkák, modern világítási technológiák

Bemutatkozás:

Vállalkozásomat 2007-ben indítottam el, ami elsődlegesen távközlési hálózatok építésével és épületvillamossági szerelésekkel foglalkozott. A folyamatos megbízásoknak köszönhetően állandó fejlesztésekkel tudtam bővíteni a tevékenységi kört és a gyors munkavégzéshez szükséges gépparkot. Jelenleg az összes épületvillamossági és épület elektronikai munka elvégzését tudjuk vállalni. A jelenlegi magas szintű versenyhelyzetben munkatársaimmal a gyors és precíz, valamint az ár-érték arányos munkavégzésre törekszünk. Erről Megrendelőink is tanúbizonyságot adnak, mivel az első megrendelt munka után folyamatos munkakapcsolatot tartanak velünk.

Vállalkozásom az ország mind a négy áramszolgáltatója által bejegyzett, így villamos mérőhelyek kialakítására is jogosult.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Vagyonvédelem, biztonságtechnika, kamera és riasztó szerelés
2011. év második felétől tevékenységi körünket biztonságtechnikai szolgáltatásokkal is bővítettük.Vállaljuk lakossági és közületi ingatlanok riasztó berendezéseinek és kamerás megfigyelő rendszereinek tervezését és kivitelezését.

- Ipari elektronika, vezérléstechnika és automatizálás
Vállaljuk ipari létesítmények és gyárak automata gépsorainak összeszerelését, karbantartással, mozgatással és átépítéssel kapcsolatos elektromos munkáit. Továbbá új gépsorok és vezérlések elektromos szerelési és helyszíni telepítési munkáit.

- Felelős műszaki vezetés
Az építési engedélyköteles kivitelezéseknél a szakmák képviselőinek műszaki vezetőt kell megbízniuk munkájuk felügyelésére és az építési napló vezetésére. Ezt az építési hatóság előszeretettel ellenőrzi, már a családi házak építésénél is.

- Villamos mérőhelyekkel kapcsolatos munkálatok, E.ON Áramszolgáltatóval szerződött partner
Regisztrált kivitelezőként az ország bármely áramszolgáltatói területén jogosultságunk van mérőhelyek telepítésére, módosításokkal kapcsolatos korszerűsítésekre. Regisztrált szerelőként munkavégzést főleg E.ON szolgáltatási területen végzünk. E.ON szerződött partnerként az általunk végzett mérőhelyekkel kapcsolatos munkálatok áramszolgáltatói ügyintézését átvállaljuk.

- Energiatakarékos dísz- és hangulatvilágítások szerelése, akár szerkezetmunkával is
Egyedivé szeretni tenni néhány helyiség világítását? Mondja el elképzelését és megvalósítjuk. Ha nincs elképzelése, akkor se mondjon le róla! Az „egyedi világítások” menü alatt számos ötletet talál ami segíthet elindulni a tervezés útján. Az esetleges tartó és takaró szerkezet elkészítését is vállaljuk. Ezek szárazépítési technológiával készülnek, így a festésen kívül nem szükséges más utómunka.

- Fűtésvezérlések és épület automatikák tervezése, építése
A mai világban fontos figyelmet kell fordítani az energia hatékony és költség kímélő üzemeltetésre. Fűtése kialakításakor érdemes átgondolni, hogy a későbbiekben mennyit szeretne spórolni a számláin. Több épületgépész csapattal állunk folyamatos kapcsolatban, így naprakészen tudunk rendelkezésre állni energia hatékony fűtési és használati meleg víz előállítási ötletekkel.

- Villanyszerelési munkák tervezéstől a kivitelezésig, teljeskörű villanyszerelés kivitelezés
Építkezés vagy átépítés előtt áll keressen bizalommal. Az Ön elképzeléseit maximálisan figyelembe véve, illetve a munkánk során szerzett tapasztalatokkal és ötletekkel kiegészítve megtervezzük a villamos hálózatát. Ajánlat készítésekor igény esetén villamos rajzot készítünk, amely segítségével villanyszerelés kivitelezés megkezdése előtt egyeztethetjük az esetleges változtatásokat és egyéb igényeket.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8420 Zirc, Üdülő utca 18/c   térkép>

Telefonszám:

06-30-315-8915

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal:

Weboldal2: