Pászti Kft.

Suzuki márkaszerviz. Gépkocsi alkatrész kereskedelem


Suzuki márkaszerviz. Gépkocsi alkatrész kereskedelem

Bemutatkozás:

A Pászti Kft.1990-től foglalkozik gépkocsi alkatrész kereskedelemmel. 1994 óta hivatalos Suzuki szerviz.

SZERVIZ
Szervizünk hivatalos Suzuki márkaszerviz, azonban vállaljuk minden típusú személygépkocsi illetve kisteherautó javítását is. Tevékenységünk kiterjed a műszaki vizsgára való felkészítésre, vizsgáztatásra (NKH által kijelölt vizsgálóállomáson). Karosszéria-javító műhelyünkben húzatópados technológiával dolgozunk. Több biztosító társaság szerződött partnereként teljeskörű biztosítási kárügyintézést végzünk. Vízbázisú technológiával fényezést vállalunk. Telephelyünkön eredetiségvizsgáló állomás működik. Szervizünkbe online is bejelentkezhet!

AUTÓKOZMETIKA
- Fényezett karosszéria elemek viaszos védelme
- Porszívózás
- Motormosás
- Belső műanyagápolás
- Külső gumi és műanyagápolás
- Felni tisztítás
- Polírozás géppel
- Kárpittisztítás
- Bőrtisztítás
- Bőrápolás
- Dekorációs matrica eltávolítás
- Kavics felverődésének javítása
- Műanyag, karcolás javítás

ALKATRÉSZFORGALAMAZÁS
Az első időszakban olaj, gázolaj, benzin, és levegőszűrők kerültek a terméklistára, majd a világhírű Castrol és Mobil motorolajok teljes szortimentjét kezdtük el forgalmazni. A fentieken kívül számos keleti és nyugati gépkocsi alkatrészt és kiegészítőt árusítottunk.
Az újabb termék is a világranglistáról lett választva, mint például a Michelin gumiabroncs. Természetesen a forgó - mozgó - kopó alkatrészek kiválasztásával is ez az irány lett követve úgy, mint féltengelyek, vezérmű szíjak, gyertyák és még sorolhatnánk.

Célkitűzés: Minőségi termékekhez első osztályú szolgáltatás.
Cégünk 2001 decemberében megkapta az ISO 9001:2000-es tanúsítást, amit a belga AIB-VINCOTTE International Ltd. végzett el. 2003 márciusban megtörtént a Cég nemzetközi újraminősítése az ISO szabványnak megfelelően. 2005 márciusában egy teljes körű átvizsgálás után újabb három éves időszakra megkaptuk a minősítést, majd 2008 áprilisában szintén.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8200 Veszprém, Kistó u. 3.   térkép>

Telefonszám:

06/88/421-280

Fax szám:

06/88/421-280

E-mail cím:
Weboldal: