Pigál Panzió

Családias hangulatú panzió lenyűgöző panorámával, a vízparttól 700 m-re, a hegy oldalában

Bemutatkozás:

A Pigál Panzió Badacsony egyik legszebb részén, Badacsonyörsön található, a vízparttól 700 m-re, a vasúttól és főútvonaltól pedig 200 m távolságra. A hegy oldalában, könnyen megközelíthető helyen, egy 4000 m2-es virágos kert közepén elhelyezkedő családias hangulatú Panzió 11 szobával várja kedves vendégeit.

A Panzióhoz parkoló tartozik, a kertben napozóterasz, díszhalas tó csobogóval és grillező hely található, a gyermekeknek játéklehetőség adott.

A háromszintes panzióhoz egy apró, tavirózsákkal és aranyhalakkal teli halastó és egy természetes környezetbe ágyazott, fürdésre és úszásra egyaránt alkalmas medence is tartozik. A páratlanul szép környezethez lenyűgöző panoráma társul. Miközben virágok és örökzöldek között élvezhetjük a nap melegét, és hallgathatjuk a szikláról lefolyó víz csobogását, a Badacsony, a Szentgyörgy-hegy és a Gulács csúcsait csodálhatjuk. Ha egyenesen előre nézünk, a Balaton terül el előttünk, a szigligeti- és a badacsonyi öböllel.


SZOBÁINK:

- Két ágyas manzárti (pótágyazható)
- Két ágyas emeleti Balatonra néző szoba
- Három ágyas manzárti szoba
- Három ágyas emeleti, manzárti szoba
- Három ágyas erkélyes, manzárti (pótágyazható) szoba

A szobák 18-20 négyzetméteresek, az erkélyes szoba 28 négyzetméter. A szobák fürdőszobásak, valamennyiben TV és minibár található. Az árak tartalmazzák az evőeszközökkel felszerelt konyhahasználatot. Gyermekeknek 6 év alatt 1 pótágy ingyenes.


EGYÉB KEDVEZMÉNYES SZOLGÁLTATÁSOK:
- Kerékpár bérlés
- Videokamera bérlése




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8258 Badacsonytomaj, Szőlő utca 16.   térkép>

Telefonszám:

+36 87 471-824, Mobil: +36 30 401-1420

Fax szám:

E-mail cím:
Weboldal: